снимки: Фейсбук/ , Само в рамките на 1 час евродепутатът Roberta Metsola

...
снимки: Фейсбук/ , Само в рамките на 1 час евродепутатът Roberta Metsola
Коментари Харесай

Евродепутатът Мацола от ЕНП се отказа от твърдението, че протестите в България са платени

снимки: Фейсбук/ , 

Само в границите на 1 час евродепутатът Roberta Metsola от ЕНП направи елементарен избор сред правосъдната зала, в която щяхме да я изпратим и привързаността ѝ към върхушката от ГЕРБ. Това се споделя в известие до медиите от " Отровното трио ".

Представителката на Европейската национална партия от Малта е била подготвила корекция, в която присъстваше изказванието, че прочут магнат заплаща за митингите в България, обясниха от проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян. Те разясняват следното: 

" Очевидно правосъдната система в Европейски Съюз работи по-добре от българската и безрадостната вероятност е предиздвикала госпожа Мацола да премисли думите си и да оттгегли предлагането си. Ние имаме елементарни фантазии свързани с битката с корупцията и действителната народна власт. В родината на госпожа Мацола финансовото разузнаване разкри поръчителя на убийството на журналистката Дафне Галиция. И ние желаеме както независимост на словото, по този начин и работещи принадлежности за битка с мафията. Битката за нас продължава. "

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР